vrijdag 16 april 2010

De Demos Kroegentocht

Gisteren was het éindelijk weer zo ver. Demos ging weer op kroegentocht over Stratumseind. Met een grote groep vertrokken we richting hét uitgaansgebied van Eindhoven waar we voor maar €10,- gedurende 5 uur in ongeveer 5 kroegen ons goed konden bezatten. De gezelligheid zat er al snel in met zo’n grote groep en de podia in de kroegen waren dan ook niet lang leeg.


Donderdag avond is altijd de studenten avond in Eindhoven, dus het was lekker druk op stratums eind. Het is dan ook ontzettend leuk om met een grote groep “blauwe demos polo’s” in de kroegen te staan en te dansen. Je valt dan in ieder geval goed op.
Naar mate de avond vorderde werd de sfeer steeds beter en zatter. Toen er opeens bellenblazen op doken, waren de meeste vrouwen ook niet te houden en vloog het sop je om de oren. Heel belangrijk op zo’n moment is het om je bier te beschermen tegen die troep. Gelukkig waren de meeste snel uitgekeken op hun bellenblaas en was het bier weer veilig.

Na een vermoeiende avond zijn we geëindigd in de kroeg waar we ook gestart waren. Daar was het al ietsje rustiger en we konden dan ook op ons gemak de pot opdrinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten